Cautare

16793 de rezultate pentru "cat costa un min convorbiri belgia" (3.33 secunde)
El a precizat ca Basescu este un pacient relaxat, care nu s-a plans de nicio problema. ... Tot joi, presedintele a avut convorbiri telefonice cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si cu senatorul PSD Ion Iliescu.
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
In cele doua zile de dezbateri vor fi prezentate planurile de aparare impotriva inundatiilor atat la nivel local, cat si judetean din toate zonele tarii, noul mod de codificare a avertizarilelor meteorologice si hidrologice, conform standardelor Uniunii Europene (acestea urmeaza sa fie realizate in "patru culori" - verde, galben, oranj si rosu, in functie de gradul de periculozitate), precum si modul de imbunatatire a preventiei care, in afara de categorie (inundatii, furtuna, vant etc) trebuie sa tina cont si de regiunea geografica.
"Vom incepe sa avem convorbiri oficiale cu PD. ... ßi asta pentru ca Theodor Stolojan are tot atata legatura cu liberalismul cat am eu cu social-democratia.
Astfel, potrivit presedintelui roman, cele doua parti au discutat despre Nabucco, dar si despre un proiect mai vechi al unui cablu submarin care sa conecteze sistemele energetice dintre cele doua tari, avand in vedere ca disponibilitatile energetice ale tarii nostre vor creste dupa deschiderea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri ca i-a solicitat presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, "sa vegheze functia prezidentiala" cat timp el se afla la Beijing, la deschiderea Jocurilor Olimpice, insa a precizat ca nu i-a delegat puterea, ci l-a autorizat sa ia decizii in numele sau, in cazul in care nu poate fi gasit.
Ce legitimitate are un presedinte pentru a carui demitere se pronunta 9 milioane de oameni, dar referendumul nu e validat, fiindca nu s-au pronuntat 9 milioane plus unu? ... La un moment, dat lumea a obosit de atatea succese pe muchie.
Fara sa aiba nimic comun cu un stat de drept, abuzurile s-au revarsat in cascada. Campania pentru Referendum a inceput prin difuzarea unor stenograme din convorbiri telefonice inregistrate de Parchet cu Victor Ponta, pe atunci lider al Opozitiei.
"Sa iesim din pozitiile defensive si sa amplificam dialogul bilateral la Washington, pentru ca cel de la Bucuresti pare a fi virusat" De-a lungul anilor, relatiile romano-americane au evoluat, in mod obiectiv, spre un parteneriat solid, bazat pe interese comune.
Dovada in acest sens este raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii, potrivit caruia, in 2005, romanii au vorbit la telefon peste 17 miliarde de minute, altfel spus 88 de ani de convorbiri telefonice - atat pe telefonul fix, cat si pe cel mobil.
A publicat si un roman istoric, Noaptea imparatului, care a fost tradus in 4 limbi. ... Uniunea Scriitorilor si-a exprimat durerea printr-un comunicat. ... Era renumit atat ca prozator, o figura oarecum excentrica a optzecismului, cat si ca maestru spiritual, initiat, popularizator de yoga si al isihasmului.
Premiile PEN Premiile PEN America se acorda atat pentru volume de fictiune, cat si pentru volume de nonfictiune, aparute in 2017 in limba engleza (editii originale si traduceri/ fictiune).
Stand cu orele in aceasta pozitie si incercand sa aducem telefonul cat mai aproape de ochi, tinem si brațele lipite de corp, suprasolicitand musculatura cuprinsa intre ceafa si umar, care va sta intr-o pozitie scurtata, nu intr-una normala, alungita.
CONVORBIRI EUROPENE: ... Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta; ... un buget comun al zonei euro.
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
In fapt, sustin anchetatorii, plicurile cu plante etnobotanice erau furnizate de doi tineri din judetul Constanta, treceau pe la un intermediar din Iasi, insa, nu prin intermediul unor "magazine de vise", ci in baza unor comenzi directe prin telefon sau Internet.
In fapt, cele 200.000 de lei castigate pe cartea de munca de fiecare salariat angajat legal cu salariul minim inseamna un plus de 140.000 de lei in mana. Ce si-ar putea cumpara un om in plus cu acesti bani, la actualele preturi?
Un proiect de ordin al Ministerului Sanatatii prevede ca pachetele de tigari sa fie inscriptionate cu pictograme antifumat incepand cu 15 mai 2007.
Dacia Sandero va fi disponibila in Romania cu o garantie de un an si jumatate, in limita a 100.000 de kilometri, in timp ce in alte state va avea trei ani de garantie, tot pana la 100.000 de kilometri, motivul acordarii unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri, scrie Mediafax."Dacia Sandero va avea aceleasi conditii de garantie ca Logan Sedan, din motive care tin de costuri.
In proiectul de constructie a reactoarelor 3 si 4 au fost selectate sase companii, respectiv CEZ (Cehia), Electrabel (Belgia), Enel (Italia), ArcelorMittal Romania, RWE (Germania) si Iberdrola (Spania).
google-analytics.com